Daniel Deusser en Killer Queen scoren in St. Tropez

Afbeelding
Daniel Deusser en Killer Queen
Dirk Caremans

Een CSI3* proef over een hoogte van 1m50, dat lag er op het bord van Daniel Deusser en Killer Queen
Samen met 59 combinaties kwamen zij op zondag aan de start. Met z'n 15 mochten ze aantreden in de barrage.
10 combinaties bleven foutloos, onder hen 2 BWP'ers. En wat waren die Belgische paarden snel... Goed voor plaats 2 en 3!

Daniel Deusser en Killer Queen lieten 37.38 seconden op het scorebord verschijnen en eindigden (met minder dan een halve seconde achterstand) op een 2e plaats.
Killer Queen stamt af van Eldorado van de Zeshoek TN x For Pleasure uit BWP-merrielijn 34. Deze For Pleasure merrie is dan ook Derly Chin de Muze.
Fokker is VDM / Fam. Bruggeman.

 

Een tijd van 37.65 seconden deed Nicolas Delmotte en Ilex VP op een 3e plaats eindigen. Ilex is een Diamant de Semilly x Darco uit de fokkerij van Alex Van Pollaert.


4 foutloze rondes in de six bar, dat leverde Thibault Touron de overwinning op van de Six Bar. Hij bereed de krachtpatser Oxanna van de Fruitkorf, een nakomeling van Vigo d'Arsouilles x Diarado uit de fokkerij van Stal De Fruitkorf/Willy Blocken.

 

Op een 3e plaats volgden Megane Moissonnier en Qoup de Coeur de Muze. Dit fokproduct van Joris De Brabander stamt af van Mosito van het Hellehof x Jalisco B uit BWP-merrielijn 37.1. 

 

En de 4e plaats? Ook hier lieten Daniel Deusser en Killer Queen (Eldorado van de Zeshoek TN x For Pleasure, fokker:  VDM / Fam. Bruggeman) zich opvallen. 

 

Om af te sluiten nog even een tripje naar Italië. Daar werd in Busto Arsizio eveneens een 3* GP georganiseerd. Hier lag de lat op 1m55 en opnieuw ging plaats 2 en 3 naar BWP.
Matteo Checchi en Navira legden beslag op de 2e plaats. Tony & Benny Fourier maakten de combinatie van Nabab de Reve x Lys de Darmen.

 

Het brons was voor Alberto Carrara en Mowgli van 't Heike, een fokproduct van Karel Boonen. Mowgli stamt af van Epleaser van 't Heike x Cassini I.

 

Meer BWP-resultaten: 
St. Tropez - 1m45

  • 4e plaats: Jean Luc Mourier & Kielekoo van T & L (Carabas v/d Wateringhoeve x Canadian River, fokker: Cédric & Delphine Tilleman)

St. Tropez - 1m45

  • 3e plaats: Melanie Cloarec & Nora De Mariposa (Elvis ter Putte x Berlin, fokker: Koen De Brabander)

St. Tropez - 1m45

  • 5e plaats: Tina Lund & Phoenix Van De Kleinheide (Thunder vd Zuuthoeve x Clinton, fokker: Dakwerken Frans Janssens BVBA)

St. Tropez - 1m40

  • 4e plaats: Ines Joly & Platini de Kalvarie (Sea Coast Don't Touch Tiji Hero x For Pleasure, fokker: N.V. Stal De Kalvarie)
  • 5e plaats: Andrea Bormioli & Pipi NP (De Flor 111 Z x Quadrillo, fokker: Sabine Fleerackers)

St. Tropez - 1m50

  • 2e plaats: Lorenzo de Luca & Presence Bleue VDM (Vigo d'Arsouilles x Canturo, fokker: VDM / Fam. Bruggeman)