Afbeelding
Informatiedag dressuurhengsten

Informatiedag 2- en 3-jarige dressuurhengsten

Studbook
BWP
Start date
End date
Type event
Nationaal

Let op! Locatie voor de namiddag is gewijzigd!!  Niet Syntra, maar Stal Tamise: SMESSTRAAT 176 - Temse

 

Klik hier voor de deelnemerslijst.

 

Op zaterdag 17 september 2022 wordt er de informatiedag voor 2- en 3-jarige dressuur gefokte dressuurhengsten georganiseerd. Er is  geopteerd om deze beoordeling op twee locaties te laten plaatsvinden: om 10u bij Dressuurstal Blockx Van Sweevelt, Tiensestraat 39, 3470 Kortenaken en om 14u op Stal Tamise.

 

Dit initiatief is ontstaan uit de overtuiging dat de afgelopen jaren de kwaliteit van de BWP dressuurfokkerij sterk is gestegen, waarbij dan ook verwezen wordt naar de knappe en talentvolle dressuurveulens die tijdens de edities van het Nationaal Kampioenschap BWP Eliteveulens geshowd werden. Er is hierbij natuurlijk een sterke nieuwsgierigheid ontstaan naar de verdere ontwikkeling van deze veulens.

 

Het concept van deze informatiedag is dat er GRATIS een uitgebreid beoordelingsdocument wordt opgemaakt en ook een individuele score wordt gegeven op het type, de bewegingen (stap, draf en galop ) en het beenwerk. De voorstellers krijgen hierbij de nodige toelichting.

 

Heeft u een jonge dressuurgefokte hengst en wenst u hem voor te stellen op deze informatiedag, dan kan u hem hier inschrijven.