Oakbarn – Online dressage sales - 15 tot 19 juli 2021

Afbeelding
Oakbarn

De Corona-crisis heeft vorig jaar de paardenwereld danig op zijn kop gezet.  Dit was voor Oakbarn Dressage auction een extra aanleiding om van start te gaan. De eerste editie was meteen een schot in de roos. Met het nieuwe online platform verkochten we dressuurtoppers naar niet minder dan 5 verschillende landen waaronder Nederland, Duitsland en Engeland. En de pandemie is helaas nog niet helemaal voorbij, een goede reden dus om opnieuw Belgische dressuurveulens online aan te bieden.  

We hebben weer een mooie collectie kunnen samenstellen met zowel hengsten- als merrieveulens van moderne verervers uit goede moederlijnen.  Veulens van onder andere Furstenball, Iron, For Romance II,  Vivino, Revolution, Thorgal Biolley en Confess Color om er maar enkele te noemen. En niet te vergeten een fantastisch mooi BRp ponymerrie veulen. Let op want goede pony's worden zeldzaam. 

 

Oakbarn - Online Dressage sales zal dit jaar ook uitpakken met de verkoop van een exclusief embryo.Met dit embryo bieden we de kans om snel te schakelen, niet elke dag komt er een kans voorbij om een embryo te kopen uit de moeder van een wereldkampioen. Inderdaad: de moeder van Revolution werd gecombineerd met een hengst die zelf furore maakt in de sport. Belvedere is prestatie pur sang.  Hij wordt ondertussen opgeleid op de stal van Johann Hinneman. Via zijn vader Bellisimo is hij nauw verwant aan het Olympiade paard Bella Rose van Isabell Werth.

Kortom zal Oakbarn dit jaar weer unieke kansen creëren om een uniek product aan uw collectie toe te voegen.

Opgelet! Alvorens u kan meebieden op één van onze fokproducten dient u zich te registeren via:
https://oakbarn.auction/registreren

 

Hou zeker onze Facebook- en Instagrampagina in de gaten voor updates.