Jeannette Haazen & Dabanos en Laurence Roos & Fil Rouge rijden top 5-klassering in CDIO5*!

Afbeelding
Jeannette Haazen & Dabanos en Laurence Roos & Fil Rouge rijden top 5-klassering in CDIO5*!
De BWP-dressuurpaarden presteerden schitterend op het CDIO 5* in het Franse Compiegne. Vooral Jeannette Haazen en Laurence Roos gooiden hoge ogen door een top 5-klassering te rijden. Jeannette Haazen werd met Dabanos vierde in de Grand Prix Freestyle en dit met een score van 74.700%. Laurence Roos reed naar de vijfde plaats in de Grand Prix Special met Fil Rouge (71.314%). Beide paarden zijn BWP’ers. Dabanos is een Abanos-zoon uit een Donnerschlag-moeder en werd gefokt door Victor Vansant. Fil Rouge stamt af van Stedinger x Argentinus en werd geboren in de stallen van Louisa Vanden Boer – Verhoeven. En dat waren niet de enige BWP-klasseringen in Compiegne:
  • CSIO5* Grand Prix: 9de plaats voor Jeannette Haazen & Dabanos (71.260%)
  • CDI3* Grand Prix Freestyle: 9de plaats voor Nicole Favereau & Ginsengue (70.750%): WELT HIT II x LIVINGSTONE – Fokker: FUVEILLE F . -DEKENS E. Deze combinatie reed ook naar een achtste plaats in de Grand Prix (69.540%)
  • CDI2* Intermadiaire I Freestyle: 4de plaats: Katrien Verreet & Bailamos Biolley: Sir Donnerhall X Florestan I – Hengstenhouder: Stephanie De Sadeleer. Deze combinatie werd ook negende in de Prix St.-Georges (68.447%).