Afbeelding
Young Dressage Talents, West-Vlaanderen

Young Dressage Talents, West-Vlaanderen

Studbook
BWP
Start date
End date
Type event
Regionaal

Ook dit jaar zijn er terug aanlegtesten voor jonge dressuurpaarden in Stal De Ark.

We beginnen in de voormiddag met de jaarlingen tot de 3 jarige paarden die hun beste beentje mogen voorzetten tijdens een voorstellng aan de hand. Dit gebeurt op de gekende manier zoals op een klassieke prijskamp in BWP outfit ( dit kan ter plaatse aangeschaft worden ). Een ideaal moment om de jonge paarden eens in de hand te hebben! Deze unieke ervaring is steevast goed voor de verdere opleiding!

Na een korte ( middag ) pauze wordt er verder gedaan met de aanlegtesten van de 3 en 4 jarige paarden. Vervolgens daarna de bereden proeven van de 5 en 6 jarige dressuurtalenten! De winnaar van iedere reeks zal Joyes Lenaerts voorrijden en voorzien van deskundige commentaar !

Klik hier om in te schrijven.  De kostprijs bedraagt 30€. Ieder BWP paard krijgt 10€ korting ! Dit wordt ter plaatse bij het afhalen van het startnummer overhandigd. Het rekeningnummer is terug te vinden in de infobijlage Young Dressage Talents.

Er zijn geen boxen ter beschikking.

Na betaling wordt iedere combinatie opgenomen in het programma. Welke ruiter welk paard berijdt mail je door naar ruben.redde@gmail.com 

Programma en starturen van iedere reeks wordt kort voor het event online gezet!

Alvast tot dan en veel dressuur(fokkerij)plezier !

Organisatie Provincie West-Vlaanderen