Afbeelding
EmmersCup  - AFGELAST

EmmersCup - AFGELAST

Studbook
BWP
Start date
End date

Op zondag 15 november organiseert BWP Limburg samen met BWP Vlaams-Brabant met de steun van de BWP-stamboekcommissie Dressuur in het Woutershof in Kuringen bij Hasselt, weer de eerste aanlegtest van het nieuwe seizoen voor 3- en 4-jarig dressuurtalenten. Deze aanlegtest wordt mede mogelijk gemaakt door de steun van Emmers Ruiterschop.

De Emmerscup  is de ideale gelegenheid om uw jonge paarden uit te dagen, in te schatten en in de kijker te zetten. De paarden verschijnen in groepen van drie in de piste waar ze een aantal vooraf bekendgemaakte oefeningen onder het zadel moeten uitvoeren. Daarna worden ze afgezadeld en aan de hand gepresenteerd. Ze worden beoordeeld door een internationale jury.

De proeven kan je hier vinden.

 

MOOIE PRIJZEN
Omdat het geen sinicure is om uw jong paard in dit stadium van de opleiding al voor te stellen, hebben we een mooie prijzenpot samengesteld. De beste deelnemers ontvangen zowel geldprijzen als naturaprijzen.  
 

WEES ER SNEL BIJ
Indien je wil inschrijven, kan je best niet te lang wachten. We verwachten dat de beschikbare plaatsen snel volzet zullen zijn.
De aanlegtest staat open voor BWP-paarden (ongeacht de eigenaar) en voor paarden van Belgische eigenaars uit alle WBFSH en FEI erkende stamboeken. 

DEELNAME
We hebben getracht om de deelname kosten democratisch te houden

- Kostprijs BWP-paarden: 10 euro
- Kostprijs niet-BWP-paarden: 25 euro

 

OOK RUIMTE VOOR GEKEURDE HENGSTEN

Nieuw van dit jaar is de mogelijke deelname van BWP-gekeurde hengsten in een aparte rubriek die verreden wordt tussen de reeks van de 3-jarige paarden en de 4-jarigen.


INSCHRIJVEN
Registreren kan door het online inschrijvingsformulier in te vullen. Klik hier.

 
Uw inschrijving is pas definitief wanneer wij uw betaling ontvangen hebben. 
Graag het correcte bedrag over maken op het bankrekeningnummer
IBAN:  BE24 7352 2721 7838 
BIC:  KREDBEBB
met als mededeling de naam van het paard en de ruiter en aanlegtest Emmerscup 2020


Inschrijven ten laatste op zondag 08-11-20.  Op maandag 09-11-20 worden de startlijsten opgemaakt die dan in de loop van de week voor de wedstrijd online gezet worden


Neem gerust contact met ons op voor verdere vragen of opmerkingen bwpbocholt@gmail.com of bel Walter Blockx (0477/687452)  of Eddy Schuurmans (0497/390958)