Afbeelding
Corsendonk Dressage Cup

Corsendonk Dressage Cup

Studbook
BWP
Start date
End date
Type event
Nationaal
OPGELET: INSCHRIJVINGEN GESLOTEN

DE IDEALE UITDAGING VOOR UW 3- EN 4-JARIGE DRESSUURPAARDEN
Op zaterdag 5 november 2016 zet Dena Stables in Turnhout de deuren open voor 3- en 4-jarig dressuurtalent. Die dag staat er immers de Corsendonk Dressage Cup op het programma. Deze nationale aanlegtest voor jonge dressuurpaarden wordt inmiddels voor de achtste keer door BWP gewest Oud-Turnhout ingericht.
De Corsendonk Dressage Cup is de ideale gelegenheid om uw jonge paarden uit te dagen, in te schatten en in de kijker te zetten.
De paarden verschijnen in groepen van drie in de piste waar ze een aantal vooraf bekend gemaakte oefeningen onder het zadel moeten uitvoeren. Daarna worden ze afgezadeld en aan de hand gepresenteerd. Ze worden beoordeeld door een internationale jury:
- Jet Van Oers (Nl.)
- Nadine brantner (Dl. | Z-Af.)
- Tom Heylen (B.)

MOOIE PRIJZEN
Net als alle jaren, staat er weer een mooie prijzenpot te wachten. De beste deelnemers ontvangen zowel geldprijzen als naturaprijzen. De drie hoogst geklasseerde jonge talenten van elke leeftijdscategorie mogen bovendien een demonstratie geven in de grote piste van de Kerstjumping in Mechelen.

WEES ER SNEL BIJ
Indien je wil inschrijven, kan je best niet te lang wachten. De beschikbare plaatsen waren vorig jaar immers snel volzet.
De aanlegtest staat open voor paarden van Belgische eigenaars uit alle WBFSH en FEI erkende stamboeken. Uiteraard zijn ook BWP-paarden van buitenlandse eigenaars meer dan welkom.

DEELNAME
- Kostprijs niet-BWP-paarden: 25 euro
- Kostprijs BWP-paarden: 20 euro

INSCHRIJVEN
Registreren kan door het online inschrijvingsformulier in te vullen. Klik hiervoor op de link onderaan dit bericht.
Uw inschrijving is pas definitief wanneer wij uw betaling ontvangen hebben.
De deelnameprijs bedraagt 20 euro voor BWP-paarden en 25 euro voor paarden uit andere stamboeken. Gelieve het correcte bedrag over te maken op het bankrekeningnummer 733 340 3851-54 (BWP Oud-Turnhout | Jef Buyckxstraat 61; 2300 Turnhout |IBAN: BE42 7333 4038 5154 | BIC: KREDBEBB) met als mededeling de naam van het paard en de ruiter.

Neem gerust contact met ons op voor verdere vragen of opmerkingen (bwp-oudturnhout@outlook.com | 0478 95 67 91)