Afbeelding
BWP Top Stallion Auction

BWP Top Stallion Auction

Studbook
BWP
Start date
End date
Type event
Nationaal

Het bieden is gestart, klik hier!

Klik hier voor de verkoopsvoorwaarden.

Op dinsdag avond zal bekend zijn welke hengsten er definitief zullen aantreden in de veiling. Vanaf woensdag ochtend zouden wij jullie al de kans willen bieden om alvast een eerste bod te doen op je favoriete hengst. Daarom zullen de online biedingen van de BWP Top Stallion Auction al een eerste keer open gaan van woensdag ochtend 13 januari, 8u tot 18u. Dan kan er dus al geboden worden op alle veilinghengsten via www.bwp.auction!

Om 18u sluiten we even af om dan om 20u van start te gaan met de effectieve live veiling. Tijdens de live veiling kan er enkel online of telefonisch geboden worden. Om telefonisch te kunnen bieden dient u vooraf contact op te nemen met het veilingcomité. Om online te kunnen bieden dient u zich vooraf te registreren op BWP Auction | Online veiling.

-------

Na reeds enkele succesvolle edities wordt ook in 2021 de BWP Top Stallion Auction georganiseerd.
Voor meer info over deze veiling, voor het bekijken van de RX-foto’s en de keuringsrapporten én voor de videobeelden van de veilinghengsten kunt u terecht op het veilingplatfom.

Lieve De Greeff staat in voor de organisatie en de administratie. Sven Bols en Tom Van De Vijver kunnen gecontacteerd worden indien u interesse heeft in een hengst. Voor veterinaire zaken zal er een afgevaardigde van de faculteit diergeneeskunde Gent ter uwer beschikking zijn.

De hengsten uit de collectie, die tijdens de keuring groen licht krijgen voor de derde dag, blijven behouden voor de veiling. De veiling vindt plaats op woensdag 13 januari.

Online bieden:

Kan u niet aanwezig zijn tijdens de BWP Top Stallion Auction? Geen probleem. U kan ook online bieden tijdens de live veiling.

Hiervoor dient u zich op voorhand te registreren op www.bwp.auction

 

Telefonisch bieden:

U kan ook telefonisch bieden. Hiervoor dient u zich op voorhand aan te melden bij het veilingteam.

Neem contact op met Lieve De Greeff (+32 497 538 982) vóór de veiling en breng haar op de hoogte van uw interesse. U zal dan tijdens de veiling door iemand van het veilingteam gecontacteerd worden op het ogenblik dat de hengst van uw keuze wordt geveild.

Ter bevestiging hebben we uw volledige gegevens nodig op voorhand. Een geschreven toelating om te bieden of bankgarantie dient te worden doorgestuurd per e-mail. De aankoopovereenkomst zal u binnen de 24 uur na de veiling worden toegestuurd.

 

Organisatie & administratie: Lieve De Greeff: +32 497 538 982

Commercieel advies:

Sven Bols: +32 495 551 405

Tom Van De Vijver: +32 476 442 185

Diergeneeskundig advies: Op eenvoudig verzoek via info@bwp.be - Frederik Pille

 

Verzekering:

BWP verzekert samen met Excellent Horse Insurance alle veilinghengsten direct na hamerslag tot een maximale verzekerde waarde van € 100.000,00.

De verzekering die aangeboden wordt, is een tijdelijke verzekering op basis van een Dood verzekering gedurende 14 dagen.

Wij vergoeden eenmalig de hospitalisatiekosten, maar alleen in het geval van een koliek, ernstige beenbreuk of open wond,  tot een bedrag van € 2.500,00 gedurende de looptijd van de verzekering.

 

Premie 1%. Maximale verzekerde waarde € 100.000,00 daarboven op aanvraag.

De schadevergoeding bedraagt 90%.

Transport Europa is inclusief

Transport buiten Europa is +0,5%

 

Condities conform voorwaarden Xcellent Horse Insurance.