Top prestatie voor Luna van het Dennehof en Gilles Thomas in GCL Super Cup

Afbeelding
Luna van het Dennehof
Dirk Caremans

In de finale van de Global Champions Leaque Super Cup in Praag ging de overwinning naar het team van Riesenbeck International met een totaal van 8 strafpunten. Ook het team van Valkenswaard United had slechts een totaal van 8 strafpunten over 2 rondes met de 3 ruiters: Markus Ehning, John Withaker en de U25 ruiter Gilles Thomas. Gilles Thomas reed de BWP merrie Luna van het  Dennehof v Prince vd Wolfsakkker x Quidam de Revel, gefokt door Marck van Dijck en Patrick de Munck uit Eeklo. Gilles Thomas reed 2 zeer goede rondes. In de eerste ronde kreeg de combinatie een balk op de laatste hindernis en in de tweede ronde bleef de combinatie foutloos. Het team Riesenbeck Internationaal die als laatst aan de start kwam eindigde op een gelijke score van totaal 8 strafpunten in een iets snellere tijd en won hiermee 2,5 miljoen euro.  Het team Valkenswaard United won met de tweede plaats nog een bedrag van 1,5 miljoen euro. Het team de Paris Panthers met BWP goedgekeurde hengst Uricas vd Kattevennen gereden door Harrie Smolders eindigde op een 3e plaats en won 1 miljoen euro.

Alle top 5 uitslagen voor BWP paarden in Praag:

Donderdag 16 November 2013

GCL Super Cup – Quater Final, 1th team competition 1m60

1e Plaats voor de Shanghai Swans met BWPer Mandato vd Neerheide v. Emerald vh Ruytershof x Pommeau du Heup, gereden doo Christian Ahlmann, fokker: Eric van Giel uit Herentals

2e Plaats voor Riadh Blue met BWPer My Prins Van Dorperheide v Ziverstar T x Winningmood vd Arenberg, gereden door David Will, fokker: Philiipaerts We live horses BVBA uit Oudsbergen en BWPer Kriskras DV v. Cooper vd Heffinck x Kashmir van Schutterrshof, gereden door Abdullah Alsharbatly, fokker: Stal Devos Uit Bekkevoort

Vrijdag 17 Novembr 2013

GCL Super Cup – Semi Final, 2th team competition 1m60

2e Plaats voor de Paris Panthers met BWP goedgekeurde hengst Uricas vs Kattevennen v. Uriko x Cassini I, gereden door Harrie Smolders, fokker: Otto Boje Schoof uit Hedwigenkoog, Duitsland

3e Plaats voor de Saint Tropez Pirates met Grandslam VDL (ex. Luckywon vh Bevrijdthof) v. Cardento x Heartbreaker, gereden door Marlon Modolo  Zanotelli, fokker Frans Kenis uit Brecht

5e Plaats voor Valkenswaard United met BWPer Luna vh Dennehof v Prince vd Wolfsakkker x Quidam de Revel, gereden door Gilles Thomas, Fokker Marck van Dijck en Patrick de Munck uit Eeklo

Zaterdag 18 November 2023

Proef 10: LONGINES GLOBAL CHAMPIONS TOUR SUPER GRAND PRIX, Int. jumping competition over two rounds (1.65 m)

2e Plaats voor Henrik von Eckermann met King Edward v. Edward x Feo, fokker: Wim Impens uit Ressegem

Zondag 19 Novembr 2013

GCL Super Cup – Final, 3rd  team competition 1m60

5e Plaats voor de Saint Tropez Pirates met Grand Slam VDL (ex. Luckywon vh Bevrijdthof) v. Cardento x Heartbreaker, gereden door Marlon Modolo  Zanotelli, fokker Frans Kenis uit Brecht