Afbeelding
Winnaar vrijspringen 2-jarigen 2023

Tweede oefennamiddag vrijspringen BWP Z-O-VL.

Stud-book
BWP
Date de début
Date de fin
Locatie
Manege Ranch - Lotenhullestraat 29 - Aalter
Type event
Regionaal

In het kader van het Open Kampioenschap Vrijspringen organiseert BWP-gewest Zuid-Oost-Vlaanderen op zaterdag 20 januari vanaf 13 uur (aanvang met de paarden geboren in 2022) haar tweede oefennamiddag vrijspringen.

 

Zowel beide oefennamiddagen als de finalewedstrijd, het “Open Kampioenschap Vrijspringen”, gaan door in Manege Ranch (Lotenhullestraat 29 – 9881 Aalter).

 

U houdt dus best volgende data vrij in uw agenda:

 

  • eerste oefennamiddag op zaterdag 16 december 2023
  • tweede oefennamiddag op zaterdag 20 januari 2024
  • finale Open Kampioenschap Vrijspringen op zaterdag 10 februari 2024

 

De oefennamiddagen én finalewedstrijd zijn voorbehouden voor paarden geboren in 2022 en 2021 geregistreerd bij eender welk erkend warmbloedpaardenstamboek. Voor deelname aan de finale hoeft u enkel deel te nemen aan één van de twee oefennamiddagen.

 

Voor de 3-jarigen geldt de finalewedstrijd eveneens als selectiewedstrijd voor de ALTEZ NATIONAL FREE JUMP CUP  en YOUNG HORSES AUCTION tijdens de 3de fase van hengstkeuring in maart 2024.

 

De paarden – zowel bij de reeks 2 als 3-jarigen - die voor de oefennamiddag op voorhand ingeschreven worden, komen op een vooraf bepaalde startlijst die vooraf gepubliceerd zal worden op onze site.

 

Alle bij-inschrijvingen komen op een aparte lijst en zullen volgens volgorde van aanmelden op het secretariaat kunnen aantreden in de piste nà de paarden (van dezelfde leeftijdscategorie) die op voorhand aangemeld werden. Dit om voor iedereen een vlot verloop te kunnen garanderen. Alle deelnemers die op voorhand inschrijven, worden gevraagd op voorhand aan te melden op het secretariaat.

 

Inschrijven ter plaatse blijft dus sowieso nog mogelijk. Online inschrijven voor de eerste oefennamiddag kan t.e.m. maandagavond 15 januari. Na 11 december kan er nog tot ten laatste donderdagavond 18 januari per mail ingeschreven worden. Deelname van BWP-paarden kost 15 euro per paard. Paarden uit een ander stamboek 25 euro per paard.

 

Voor meer info kan u mailen naar bwpzuidoostvlaanderen@gmail.com.

Inschrijven