Jong BWP zoekt kandidaten voor WK Young Breeders

Afbeelding
WK Young Breeders 2019

Na een jaartje uitstel is het zover. Het WK Young Breeders kan opnieuw plaatsvinden. Het tweejaarlijks gebeuren wordt ditmaal georganiseerd door KWPN in Nederland. Van 7 tot 10 juli zullen de terreinen in Ermelo overspoeld worden met jonge fokkers van over heel de wereld.

Ook Jong BWP trekt voor de negende maal met een delegatie naar het WK. Jongeren die er al eens bij waren noemen het 'the time of your life'!

Wil jij graag deel uitmaken van het Jong BWP team? Dat kan!
Al wie geboren is tussen 1 januari 1996 en 31 december 2006 en een hart voor BWP heeft, kan deelnemen aan de selectie op 26 april.
Stuur een mailtje naar info@bwp.be vóór 19 april, vermeld je naam, adres, e-mailadres en geboortedatum. Motiveer daarbij kort waarom je graag wil deelnemen aan het WK. Vervolgens brengen wij je op de hoogte van de volgende stappen.
Meer info: WBFSH World Championship Young Breeders 2022 | Belgian Warmblood (belgian-warmblood.com)

 

Wil je al eens kennis maken met oud-teamleden van Jong BWP die al eens deelnamen aan een WK? Wil je in de zijlijn vrijspringen beoordelen onder begeleiding, om nadien te bespreken met de officiële juryleden? Dat kan! Op maandag 18 april ontvangt BWP Limburg je graag tijdens hun wedstrijd vrijspringen te Heusden. Stuur voor 13 april een mailtje naar info@bwp.be indien je interesse hebt, met de vermelding 'Jong BWP-bad'. We sturen je dan alle praktische info toe.