Afbeelding
Emmerscup

Emmers Cup - Woutershof, Kuringen

Stud-book
BWP
Date de début
Date de fin
Type event
Regionaal

 

Op zondag 24 oktober 2021 organiseert BWP Limburg samen met BWP Vlaams-Brabant, met de steun van de BWP stamboekcommissie dressuur, de jaarlijkse  aanlegtest voor  3- en 4-jarig dressuurtalenten.

Deze aanlegtest gaat door in het Woutershof te Kuringen en wordt mede mogelijk gemaakt door de steun van Emmers Ruitershop.

De Emmerscup is de ideale gelegenheid om uw jonge paarden uit te dagen, in te schatten en in de kijker te zetten. De paarden verschijnen in groepen van drie in de piste waar ze een aantal vooraf bekend gemaakte oefeningen onder het zadel moeten uitvoeren. Daarna worden ze afgezadeld en aan de hand gepresenteerd. Ze worden beoordeeld door een internationale jury.

De proeven kan je hier vinden.

 

GOEDGEKEURDE HENGSTEN

Tijdens dit evenement, tussen de 2-jarigen en de 3-jarigen zal er een voorstelling plaatsvinden van de jonge, BWP-goedgekeurde hengsten.

 

MOOIE PRIJZEN
Omdat het geen sinecure is om uw jong paard in dit stadium van de opleiding al voor te stellen, hebben we een mooie prijzenpot samengesteld. De beste deelnemers ontvangen zowel geldprijzen als naturaprijzen.  
 

FOTO SERVICE

Ook dit jaar is Picture Pure van de partij om gedurende de hele dag mooie foto’s te maken van uw optreden. In de aankondiging zie wat Charlotte Lemmens kan.  Kijk ook op https://www.picturepure.nl/

 

WEES ER SNEL BIJ
Indien je wil inschrijven, kan je best niet te lang wachten. We verwachten dat de beschikbare plaatsen snel volzet zullen zijn.
De aanlegtest staat open voor BWP-paarden en voor paarden van Belgische eigenaars uit alle WBFSH en FEI erkende stamboeken. 

DEELNAME
We hebben getracht om de deelname kosten democratisch te houden

- Kostprijs BWP-paarden: 15 euro
- Kostprijs niet-BWP-paarden: 25 euro

INSCHRIJVEN
Registreren kan via deze website.   
Uw inschrijving is pas definitief wanneer wij uw betaling ontvangen hebben. 
Graag het correcte bedrag over maken op het bankrekeningnummer
IBAN:  BE24 7352 2721 7838 
BIC:  KREDBEBB
met als mededeling de naam van het paard, ruiter en aanlegtest Emmerscup 2021.


Inschrijven ten laatste tegen zondag 17-10-2021.  Op maandag 18-10-2021  worden de startlijsten opgemaakt die dan in de loop van de week voor de wedstrijd online gezet worden.


Neem gerust contact met ons op voor verdere vragen of opmerkingen bwpbocholt@gmail.com of bel Walter Blockx (0477  687452 )  of Eddy Schuurmans (0497 390958)

Inschrijven