Afbeelding
Fokkerijdag, BWP Limburg, ook voor BRp

Fokkerijdag, BWP Limburg, ook voor BRp

Stud-book
BWP
BRp
Date de début
Date de fin
Type event
Prijskamp

Op zaterdag 29 juni 2019 vindt onze jaarlijkse Limburgse fokkerijdag plaats op ons nieuw terrein aan De Damburg, Eikenlaan te Bocholt.

Traditioneel hebben we onze merrieprijskamp gevolgd door het Limburgs veulenkampioenschap. Afsluiten doen we ’s avonds met een gezellige barbecue.

De mensen van de Belgian Foal Auction zullen op deze dag ook aanwezig zijn voor de selectie van springveulens voor hun veiling die dit jaar doorgaat op zaterdag 10 augustus in Sentower te Opglabbeek tijdens de CSIO***.

Ook de mensen van de Flanders Dressage Event zullen aanwezig zijn voor de selectie van dressuurveulens voor hun veiling op zaterdag 10 augustus in Hulsterlo tijdens het Belgisch Kampioenschap dressuur.

U kan online inschrijven via deze link en dit tot en met 19 juni 2019 naar: Geerits Jan – Leliestraat 5 – 3950 Bocholt of te mailen: jan.geerits@telenet.be.

Het inschrijvingsgeld bedraagt 10 euro per merrie/veulen te storten op rekening BWP Bocholt: BE24 7352 2721 7838 – KREDBEBB.

Het belooft weer een prachtige dag te worden en wij hopen u daar te mogen ontmoeten met uw merrie en/of veulen.

Voor de pony's:

Het inschrijvingsgeld bedraagt 10 EURO per pony. Het inschrijvingsgeld is te storten op rekening nummer BE24 7352 2721 7838 ten name van BWP Gewest Bocholt. Door in te schrijven verklaart de inschrijver zich akkoord met de richtlijnen vermeld in dit schrijven en met de eventuele beslissingen van de inrichters.