Selectie WK Young Breeders woensdag 22 mei 2019

Afbeelding
Selectie WK Young Breeders woensdag 22 mei 2019

Vorige week werd het al even aangekondigd: Jong BWP gaat dit jaar opnieuw naar het WK Young Breeders!
Het WK Young Breeders is een tweejaarlijks gebeuren waar jonge fokkers van over de hele wereld elkaar ontmoeten. Van 18 tot en met 21 juli trekt Jong BWP voor de achtste maal met een delegatie naar het WK. Ditmaal is Oostenrijk het gastland!

Wil jij graag mee naar het WBFSH World Championship Young Breeders in Oostenrijk?
Ben jij 16 bij aanvang van het WK? Of ben je al ouder, maar ben je maximum 25 jaar oud bij aanvang van het WK? Waag dan zeker je kans en schrijf je in voor de selectie op woensdag 22 mei 2019 bij Stal Ceulemans in Sint-Katelijne-Waver.

Tijdens het WK dient er een theoretisch examen in het Engels te worden afgelegd (multiple choice). Verder zijn er ook de onderdelen beoordelen van het exterieur van een paard, beoordelen van vrijspringen en het voorstellen van een paard.

De selectie op 22 mei bestaat uit een onderdeel beoordelen van het exterieur van een paard, een onderdeel beoordelen van vrijspringen en het voorstellen van een paard. Er dient nog geen theoretisch examen te worden afgelegd. Wie behoorlijk scoort op elk van deze onderdelen maakt veel kans om Jong BWP te vertegenwoordigen in Oostenrijk!

Samen met de andere teamleden verdedig je niet alleen de BWP vlag, je maakt kennis met jongeren van over de hele wereld!

Wil je graag deelnemen: mail je gegevens dan vóór 17 mei naar info@bwp.be met de vermelding JOFO-selectie, jouw geboortedatum en jouw gsm-nummer en verdere info volgt! 

 

P.S. Klik hier voor de volledige bundel theorievragen met antwoorden, die je dient in te studeren voor het theoretisch examen op het WK (multiple choice – geen theoretisch examen tijdens de selectie). Je vindt er ook de scoreformulieren die zullen gebruikt worden voor het beoordelen van exterieur en vrijspringen en het scoreformulier dat de jury zal hanteren om jouw voorstelling aan de hand te beoordelen.